Sesiunea de Respirație Pneuma

O sesiune de Respirație Pneuma are o durată variabilă între 4 ore, o zi sau un weekend intensiv, în funcție de modul în care se lucrează: o sesiune generală sau se lucrează pe teme specifice legate de autocunoaștere, de vindecarea progresivă a psihicului (aspecte emoționale, mentale, spirituale, etc.) sau teme monografice.

Sesiunea de Respirație Pneuma:

Durată totală: 4 ore

Presentare și motivație:
Începem cu o introducere care explică scopul respirației și o viziune generală a filozofiei și psihologiei Pneuma și a acestei tehnici de respirație ca fiind complementul și practica sa esențială.

Practica Respirației:
Practica respirației într-o manieră dinamică susținută timp de două ore, cu scopul de a amplifica conștiența și de a induce o stare de introspecție profundă, respirația este acompaniată de muzică creată special pentru munca propusă în fiecare sesiune.

Integrarea experienței:
La sfârșitul practicii, este propusă integrarea experienței prin diverse tehnici expresive: cuvinte, desenarea mandalei, etc.

În zilele de după atelier, dacă credeți că este necesar, puteți contacta facilitatorul prin e-mail sau telefon care vă va însoți în integrarea experienței ori de câte ori aveți nevoie.

respiracion 5

Ai întrebări sau comentarii?

Print Friendly, PDF & Email