ȘAMANISMUL ESENȚIAL

CHAMANISMO ESENCIAL PRESENTACION

.

Șaman, Șaman….este acela care, parcurge drumul Cunoașterii, drumul Conștienței, un drum cu inimă și semnificație. Drumul cu Inimă are sens, înțelepciune, adevăr și iubire.

Șamanismul Esențial * este arta sacralizării Vieții, ceea ce include acceptarea realității transpersonale și a învăța a trăi conform legilor sacre. Para ello, navigăm în Mister și învățăm să fim zburători înțelepți ai Universului, pătrundem în celelalte planuri ale Realității și descoperim minunățiile Mamei Naturi, Pachamama, îi onorăm Iubirea și forța de a putea lucra cu smerenie și respect cu realitățile cele mai subtile ale Mamei, punându-ne în slujba divinului.

Vindecare corpului prin intermediul ritualurilor, plantelor și lucrului energetic este doar o mică parte din experiența șamanică. Atenția este pusă pe inimă, pe recuperarea conexiunii cu Spiritul nostru, ceea ce ne permite să experimentăm puterea Esenței noastre care sălășuiește în acest Templu Sacru.

Șamanismul Esențial propune un drum de autocunoaștere, de cercetare interioară profundă prin munca cu Stările de Conștiență Extinsă care ne permit să accesăm conținutul necunoscut atât al inconștientului personal cât și al celui colectiv, ancestral, care, atunci când este făcut conștient și este activat, își dezvoltă tot potențialul de vindecare.

Împărțim propunerea de formare și de experimentare în două CICLURI care pot fi realizate independent sau secvențial până la finalizarea formării complete, pentru care Institutul Transpersonal Inkarri oferă o diplomă de participare.

ROATA MEDICINEI:

 • CENTRU: Inima Șamanului. Conexiunea cu Spiritul. Reamintirea de Sine. Ghidul interior și designul vieții. Echilibrul inimii: Inteligență și Înțelepciune
 • EST: Calea Voinței: Războinicul Ceresc
 • SUD : Calea Discernământului: Calea Viziunii
 • VEST: Calea Vindecării: Bărbatul/Femeia Medicină
 • NORD: Calea Maestrului : Bărbatul / Femeia Solar(ă)
 • SUS, JOS, CENTRU:Calea Obiectivului: Recuperarea descendenței divine. Vindecarea descendenței familiale. Strămoșii. Lumea de sus, lumea de jos, reîntoarcerea la unitate

MONOGRAFIE : Tehnici sacre ale extazului

 • Procese de Moarte-Renaștere
 • Rituri de Trecere
 • Lucrul cu Visele
 • Plantele Sacre și Spiritele Naturii
 • Curățarea și echilibru energetic și Călătorie Șamanică prin Respirația Pneuma
 • Cele trei lumi ale șamanului: Pe aripile Vulturului, În privirea pumei, Șarpele cu Pene

ROATA MEDICINEI DIN PERSPECTIVA ȘAMANISMULUI ESENȚIAL *

Sacred_Thread_mandala

Un ciclu de seminarii care parcurg direcțiile și energiile Roții Medicinei Șamanice care oferă instrumente esențiale pentru dezvoltarea personală, trezirea conștiinței și deschiderea inimii.

Scopul acestei munci este de a sacraliza viața cotidiană, de a intra în spațiul tău interior pentru a aprofunda cunoașterea de sine, eliberarea blocajelor, echilibru energetic și crearea unui centru permanent al Conștienței.

În Roata Medicinei, conform Șamanismului Esențial, îți propunem o călătorie spre interiorul tău, activând principalele arhetipuri șamanice, virtuțiile acestora sau învățând practicile ancestrale utilizate de tradițiile șamanice pentru vindecare, pace interioară, echilibru și plenitudine.

Fiecare seminar conține:

–    O introducere teoretică a temei pentru a clarifica conceptele și pentru a genera o energie și intenție de grup
–   Practici psihoenergetice de meditație, de introspecție, etc., pentru activarea arhetipurilor șamanice, vindecare și echilibru energetic și vibrațional.
–   Călătorie Șamanică prin Respiația  Pneuma . Aceasta oferă oportunitatea de a experimenta Stările de Conștiență Extinsă printr-o tehnică sigură și ușor de realizat care facilitează accesul la celelalte planuri ale Realității.
– Finalizăm munca cu practici de integrare a experienței.

Inclus, ateliere speciale de Șamanism Andin cu preoții Q’eros și Șamanism Budist oferite de călugării tibetani ai Mănăstirii Gaden Shartse. Cu ambele națiunii, Institutul Pneuma, prin intermediul Fundației sale, desfășoară proiecte de solidaritate, de mai bine de 15 ani, atât pentru a îmbunătății condițiile de viață, cât și pentru a conserva tradițiile sacre ancestrale.

În fiecare seminar veți avea oportunitatea de a experimenta călătoria șamanică, deschiderea spre alte dimensiuni și spații interioare, prin Respirația Pneuma, o tehnică sigură și ușoară, dar, în același timp puternică, folosită pentru amplificarea conștienței păstrând conexiunea cu spațiul sacru interior și pentru a primi vindecare, ghid, inspirație și autocunoaștere.

ASPECTOS PRÁCTICOS:

águila visión mujer

MODALITĂȚI:

Intensiv:  fiecare seminar se poate desfășura în 5 sau 6 zile, în modalitate rezidențială

Secvențial: fiecare temă poate fi oferită separat, timp de una sau două zile, se recomandă să se realizeze toate temele modulelor pentru a completa procesul, deși este posibil să realizați doar tema care vă interesează.

Sesiuni individuale de Vindecare (armonizare, echilibru și curățare energetică): Lucrând cu spiritele naturii și energiile elementelor

CONTRIBUTIE:
Seminarii de o zi: 80 € pentru înscrierile făcute cu până la 7 zile înainte del alto – (100 € înscrieri ulterioare)
Seminarii de două zile: 130 € pentru înscrierile făcute cu până la 7 zile înainte del alto (155 € înscrieri ulterioare)
Sesiuni individuale de armonizare, curățare, echilibru, vindecare: Verificați prețurile abonamentelor pentru tratamente continue.

LOC:

Va fi specificat locul de desfășurare al fiecărui seminar (acestea pot varia în funcție de numărul de persoane și de tema tratată). Pe cât posibil, atelierele sunt ținute în locuri apropiate de natură, într-o zi sau în weekend.

FACILITATOR : Maite Pardo Sol.

Investigatoare a nivelelor conștienței din tinerețe. Psihoterapeut transpersonal Pneuma Therapy, membră a Asociației Europene de Psihologie Transpersonală și a Asociației Europene de Transpersonal. De mai bine de 20 de ani investighează tradițiile ancestrale în căutarea înțelepciunii eterne. Educată în cosmo-viziunea andină, de Juan Ruiz Naupari și preoții tradiției Q’ero din Cuzco, Peru. Oferă cursuri, seminarii, conferințe în diferite țări din Europa și din America.

Ai întrebări sau comentarii?

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , , , , , , , , , ,