POTENȚIALUL DE VINDECARE AL STĂRILOR DE CONȘTIENȚĂ EXTINSĂ

Vă invităm conferința Potențialul de Vindecare al Stărilor de Conștiență Extinsă și sesiune de Respirație Pneuma, facilitată de Cinzia Lemmo, psihoterapeut și membră a echipei internaționale Pneuma Institute.

Înscrieri: bucharest@pneumainstitute.org

Respirația Pneuma este o practică revoluționară, profundă și ușor de făcut, care duce în mod natural la stări extraordinare sau transpersonale. Aceste stări permit explorarea celor mai subtile și rafinate dimensiuni interne ale psihicului.  Scopul acestei practici este de a ne deschide percepția față de cel mai adânc și cel mai necunoscut conținut al psihicului nostru, pentru a ne conecta cu esența noastră spirituală și cu pace interioară, conducând în acest fel la vindecarea treptată a vieții noastre.

Practica susținută a respirației, însoțită de o anumită secvență muzicală, având o intenție și atenția concentrată, face posibilă investigarea aspectelor pre-conștiente și inconștiente din interiorul nostru, printr-o varietate infinită de experiențe.

Acestea pot varia de la cele de natură fizică / energetică, până la eliberarea emoțională, la înțelegerea problemelor nerezolvate legate de istoria noastră personală. 

Sesiunea de respirație durează aproximativ patru ore.

– La început există instruire și orientare despre practică, care ajută la generarea intenției potrivite.

– Apoi urmează practica respirației Pneuma, care de obicei durează 2 ore. Obiectivul este de a amplifica conștiența și de a aduce o stare profundă de introspecție. Este însoțită de muzică care este adaptată la munca interioară care se desfășoară în timpul fiecărei sesiuni.

– La sfârșit, începe procesul de integrare al experienței prin desenul Mandalei și Împărtășirea experienței în grup.

Recomandări: să aveți un carnețel, o sticlă cu apă, îmbrăcăminte comodă, izopren sau saltea, o pătura și eventual o pernă.

Contraindicații: în caz de sarcină, hipertensiune severă, probleme cardiovasculare, detașare de retină, glaucom, epilepsie, fracturi recente, osteoporoză, tulburări psihopatologice, migrene.

Preţ: 350 lei. Pentru persoanele care achită până la data de 20 septembrie, preţul este de 300 lei.

Locaţie: Bucureşti, Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A (în apropiere de staţia de metrou Eroilor şi de parcul Operei), etaj 1, sala Roma

Exerciții practice pentru viața de zi cu zi vor fi oferite.

Print Friendly, PDF & Email