PNEUMA TRANSPERSONAL TRAINING

Oferim un proces de Formare Transpersonală profesională pentru cei ce doresc să incorporeze Respirația Pneuma și Stările Amplificate de Conștiență în practica lor psihoterapeutică și să cunoască cadrul de referință și structură oferită de psihologie transpersonală pentru sesiuni individuale și de grup. Direcționată în special către psihologi, psihopedagogi, psihiatri, medici și profesioniști din domeniul sănătății și al educației și al profesiilor conexe. Formarea este concepută ca un program ce abordează atât aspectele conceptuale, cât și cele practice și experiența directă a Stărilor Amplificate de Conștiență sau a Experiențelor Transpersonale.

De asemenea constituie o pregătire profundă și practică, pentru persoanele ce doresc să avanseze în propriul proces psihologic de echilibru și bunăstare integrală și spirituală.

La sfârșitul fiecărui modul, se obține o diplomă de participare acordată de Institutul Pneuma.

La sfârșitul formării veți obține titlul de:

  • TERAPEUT PNEUMA, se oferă titlul, capacitatea de a conduce sesiuni grupale de Respirație Pneuma și ședințe individuale de psihoterapie transpersonală. Cei ce doresc să se prezinte profesional ca terapeuți sau psihoterapeuți trebuie să îndeplinească cerințele legale ale țării în care doresc să profeseze.
  • CONSILIER PNEUMA, titlul ce oferă capacitatea de a conduce sesiuni grupale de Respirație Pneuma și sesiuni individuale de consiliere. Pentru toate persoanele ce se doresc să se dezvolte personal și doresc să îi însoțească pe ceilalți în creșterea lor interioară dintr-o perspectivă transpersonală.

Durată:

Minim doi ani.

Procesul de formare implică o muncă individuală profundă în care viitorul terapeut sau consilier Pneuma trăiește în propria viață procesul de auto-cunoaștere, transformare și vindecare pe care ulterior îl va aplica în cabinetul său, din acest motiv, durata minimă necesară pentru formare este de doi ani.

Recunoaștere:               

Formarea este recunoscută de Asociația Europeană de Psihologie Transpersonală. În prezent are loc în România, București și Timișoara, organizată de Asociația Europeană și Română de Psihologie Transpersonală, și recunoscută de Colegiul Psihologilor din România. În Spania, Italia, Portugalia și Mexico este oferită terapeuților, psihologilor, psihiatrilor, medicilor, educatorilor și publicului larg.
Institutul Pneuma face parte din cadrul Fundației Internaționale de Respirație.

Ce anume vă oferă această formare?

– Cadrul de referință al dezvoltării umane și al practicii psihoterapeutice oferit de Psihologia Transpersonală: principalii autori, școli și teorii care prezintă diferite paradigme și domeniul de aplicare practică.

– O hartă-sintetiză detaliată și clară al potențialului de evoluție al ființei bazat pe un studiu comparativ al diferitelor tradiții ancestrale și școli de înțelepciune din Orient sau Occident, și aplicarea practică a acestora în viața cotidiană și în psihoterapie.

– A trăi personal un proces de auto-cunoaștere și transformare experimentând, pe propria piele, potențialul vindecător al Stărilor Amplificate de Conștiență pentru transcenderea simptomelor, a blocajelor emoționale și mentale, a credințelor limitative și cu posibilitatea de a elimina cauza suferinței.

– Exerciții experiențiale propuse de tradițiile ancestrale pentru îngrijirea minții, emoțiilor, energiei și întregii realități transpersonale a ființei umane: respirația, meditația, muzica, instrumente de auto-analiză interioară, etc.

– Aplicarea acestor cunoștințe teoretice și experiențiale atât la nivel personal cât și profesional.

Ai întrebări sau comentarii?

Print Friendly, PDF & Email