CENTRUL DE RETRAGERE PNEUMA

Un mediu de o frumusețe incomparabilă, Muntele Shasta, este spațiul unde se află Centrul de Retragere Pneuma, sediul internațional al Institutului Pneuma.

Ca și Institut Pneuma, acesta este un centru de formare academică, artistică și spirituală, unde este posibilă transmiterea cunoașterii și ale experiențelor esențiale pentru a învăța să trăim în realitatea transpersonală a acestei noi Ere. Acest obiectiv este obținut prin Formarea Transpersonală Pneuma (Pneuma Transpersonal Training).

Ca și Centru de Retragere Pneuma, scopul său este de a oferi educația fundamentală de care are nevoie bărbatul și femeia acestei ere, pentru a se cunoaște pe sine însuși folosind metode și proceduri științifice și testate, pentru a obține trezirea conștienței sale.

Facilități:

Sală de conferințe:

Sala noastră de conferințe este situată la marginea Parks Creek, un loc liniștit, care vă va întâmpina cu toată forța pădurii, cu o terasă și cu vedere la pârâu. Capacitate de 70 de persoane.

Cazare:

  • Motel: 4 camere cu baie, un pat dublu și două paturi individuale. Echipate cu prosoape și lenjerie de pat.
  • Cabane: 5 cabane cu o cameră dublă, bucătărie echipată și baie cu duș.
  • Apartamente: 6 apartamente cu capacitate variabilă între 2 și 4 persoane, unde puteți dormi cu susurul apei. Toate apartamentele au bucătăria echipată, baie cu duș, prosoape și lenjerie de pat.
  • Camping: spațiu pentru un maxim de 24 de vehicule.
  • Corturi: 5 corturi pentru a vă putea face tabăra între copaci. Fiecare cort are o capacitate de 3 sau 4 persoane. Cu băi și dușuri în apropiere.

Un loc ideal pentru a ne însoți pe acest drum al Cunoașterii sau pentru a vă organiza propriile cursuri, retrageri sau activități.

Mai multe informații, în limbile spaniolă și engleză:

shasta@pneumainstitute.org

Ai întrebări sau comentarii?

Print Friendly, PDF & Email