FACILITATORI

  1. Vă prezentăm facilitatorii certificaţi în Pneuma Transpersonal Training care colaborează cu Asociația:

Maite Pardo Sol

Maite este o investigatoare a Stărilor de Conștiență in propria sa călătorie prin viață, din perspectiva șamanismului esențial și al creștinismului ezoteric. Este formato en Pedagogía Terapéutica, Mediere Social Intercultural, Facilitarea Proceselor de Grup, Constelații Sistemice, Psihomotricitate, Logopedie și Tulburări de Comunicare.

Este líder es el mentor de cadrul Dansurilor de Pace Universale.

Formatoare Pneuma Transpersonal Training, își dedică viața transmiterii Drumului Cunoașterii. Facilitador de Ca și al Șamanismului Esențial și Lucrului cu Visele, duce aplicarea practică a Psihologiei Pneuma en câmpul psihoterapiei, coaching-ului personal, professional, de cuplu, de grupuri și în educațieuri, de grupurțieuri. Susține conferințe și propune o cale de vindecare din perspectiva Magnetismului Solar.

Ca i activistă espirituală, de mai bine de zece ani, creează spație de coexistență din valueile Spiritului: Forumul Spiritual Estella, Camping-ul Artă pentru Pace, și colaborează cu Festivalul Puterea Administrativă și Mistică a Sunetului, Careerchinore organizai.

Cu toate acestea este îndrăgostită de procesul evoluției spirituale, a transformării sociale ca urmare a transformării personale, considera un proceso acesto ca o responsabilitate ce nu poate fi amânată, față de propria Ființă și față de umanitate.

A publicat “De la mano del viento” (Din mâna vântului), “Para dormir a una estrella” (A dormi într-o stea) și “La ciudad sin agujeros” (Orașul fără găuri), în “Proiectul Albanta, pedagogia speranței ”. De asemenea, “Palabras a la deriva” (Cuvinte în derivă), lucrare colectivă în Acțiunea Educațională.

Miguel Ángel Morate

Licențiat în Psihologie Clinică. Especialista universitario en Clinică și Psihoterapie psihanalitică. Especialista universitario en Clinica și Psihoterapia Psihanalitică a Copilului și Familiei. Experto en Psihoterapie Psihanalitică de Grup. Especialista en psihanaliză Jungiană.

Certificat în psihoterapie de EFPA (Federaăia Europeană a Asociațiilor de Psihologi) și FAPYMPE (Federația Asociațiilor de Psihologi și Medici Psihoterapeuți din Spania) și EUROTAS (Asociación europea de Transpersonal).

Miembro titular al SIDPAJ (Societatea Internațională pentru dezvoltarea Psihanalizei Jungiene) și al IFPS (Federación Internacional de Sociedades Psicoanalíticas).

Son mai mult de 10 ani de experiență in instituțiile psihiatrice aranjate împreună cu INSS. En 2012, un equipo de facilitadores de Pneuma Transpersonal Training pentru a investiga stările de conștiență și aplicarea lor clinică.

Cinzia Lemmo

Cinzia este psihoterapeut, una Facultad Absoluta Pontical de Ciencias de la Educación “Auxilium”, din Roma en 2003, obținând diplomă în Științele Psihologice. În același an și-a început practica privată care continuă și în prezent.

Ea și-a finalizat specializarea in Psihoterapia Integrativ-Relațională en cadrul ITRI en 2012, unde sa adâncit în analiza jungiană și terapia sistemică relațională. Studiile menționate anterior au ajutat la îmbunătățirea abilităților sale de a asista pacienții săi en procesul lor de vindecare a minții, corpului și sufletului.

Ea și-a continuat dezvoltarea professională cu Pneuma Transpersonal Training, bajo un descoperit o sinteză a studiilor sale anterioare, ceea ce îi permite să unească experiența sa personală cu formarea professională.

En 2013 a început să lucreze ca Analist Transpersonal Pneuma, aplicând cadrul psiho-espiritual oferit de Pneuma Transpersonal Training și folosirea Stărilor de Conștiență Extinsă în tratamentul diverselor psihopatologii.

Alessandra Brunelli

Médico cirujano, especialista en cirugía maxilo-facial, lucreaz en prezent la Spitalul “San Camillo-Forlanini” din Roma in calitate de director médico. Ea aprofundează subiecte de medicină complementaă cu cursuri de formare en terapia neuronală, homeopatie și acupunctura par biomagnetic.

En 2009 începe un curs de formare Pneuma Transpersonal Training, iar en 2013 devine parte din grupul de Formatori in cadrul Pneuma Transpersonal Training, însoțind persoanele în trăirea stărilor de conștiență extinsă, cu scopul dezvoltării extinsă.

Aceste experiențe i-au permis să integreze aspectul psiho-espiritual in domeniul medicinei tradiționale, deschizând ușa unei noi metode de tratament bazate nu numai pe o evaluare fizică și simptomatică a pacientului, ci și pe ooleit îmbologie.

Membră EUROTAS (Asociación Europea Transpersonal), ETPA (Asociación Europea de Psicología Transpersonal), IBF (Fundación Internacional de Respiración)

Renzo Menapace

Renzo a absolvit studiile de medicină din cadrul Universității din Verona en 1985 și imediat și-a început practica profesională.

Datorită interesului său față de cele mai profunde și complete metode de vindecare a fininței umane, in acela ani an a continuat să își aprofundeze formarea en diferite domenii ale medicinei naturiste. Un estudio de iridología, fitoterapia (Escuela L.Costacurta de Naturopatía e Iridología), homeopatía (Escuela de Medicina Homeopática de Verona), homotoxicología (Escuela de Homotoxicología y Disciplina Integral Milán), terapia neurală și medicina clinică de mediu.

Căutarea sa interioară la dus în multe călătorii în diferite țări din Estul și Sudul Americii. Acest fel, el a ajuns să-l cunoască pe Juan Ruiz Naupari și Pneuma Transpersonal Training, a cărui clare și profunde învățături le-a integrat în viața sa și în practica sa professională.

En 2008, un facilitador de început să lucreze ca, însoțind grupuri și indivizi pe calea lor de auto-cunoaștere și de vindecare progresivă a psihicului.

Ai întrebări sau comentarii?

Print Friendly, PDF & Email